Samarbetspartners

Referenser

SYVkonsulten Gunilla Andersson. Under läsåret 2017-18 saknade vi ordinarie studie-och vägledare och vi beslutade och för att använda Syvkonsulten och Nilla för våra vägledningssamtal i åk 9. Vi hade ca 150 elever i sex paralleller som började i 9:an i augusti 2017. Från v.44 och framöver sommarlovet 2018 har vi anlitat Nilla.
Elever och vårdnadshavare har haft möjligheten att genomföra vägledningssamtal hemifrån via SKYPE under dag-, kvälls-och helgtider.
I skolan har vi erbjudit samtal via SKYPE under dagtid för elever och även inbjudit vårdnadshavare att delta.
För detta ändamål gjorde vi iordning en särskild dator på ostörd plats. Vi har haft en koordinator på skolan som stöttat eleverna och följt upp att de bokat in samtal, men i huvudsak har eleverna och vårdnadshavare själva bokat in sig via bokningssystemet på Syvkonsultens hemsida.
Nilla har regelbundet skickat oss information om vad som gäller att lägga ut i våra informationskanaler till elever och föräldrar.
Vi tycker att samarbetet har fungerat mycket bra och kan absolut tänka oss att anlita Nilla igen om vi skulle sakna SYV på plats.
Ett omdöme från en av de första föräldrar som använde tjänsten:
Först, vilken kanon rekrytering. Mötet med Nilla var otroligt givande främst för vår son men också för oss föräldrar. Hon informerade på ett otroligt pedagogiskt sätt som gjorde att sonen kände sig både trygg och inspirerad över vad han har för möjligheter inför sitt Gymnasieval.

Susanne Tistad, Rektor på Källängens skola, Lidingö

 

Utmärkt studievägledning på alla sätt och vis. Omtyckt bland elever, föräldrar och oss som personal. Nilla Andersson rekommenderas väldigt varmt.

Tommy Lundqvist, Rektor Friggaskola
________________________________________

Jag har jobbat med Nilla Andersson på Östersunds gymnasieskola, där hon visade stort engagemang och genuint intresse för ungdomarna och deras framtid. Hon jobbade målmedvetet med informationen till eleverna redan från år 1 och var ute i verksamheten för att förbereda eleverna för framtiden. För att lyckas skapa goda förutsättningar för eleverna så var Nillas arbete centralt.

Pekka Marklund, Rektor Östersunds gymnasieskola
_____________________________________

Nilla Andersson
har arbetat som kunnig studie-och yrkesvägledare under en tid hos Eductus.
Eftersom deltagarantalet sjönk väldigt kraftigt så blev det tyvärr ingen förlängning. Nilla var anställd hos oss på timmar.

Ingrid Göransson-Rosell, Samordnare EDUCTUS

________________________________________

Gunilla har arbetat hos oss sedan 2015 och har alltid varit en härlig fläkt hos oss med sin kompetens och attityd.
Rekommenderas verkligen.

Lisa Edin, Rektor på Waldorf på Frösön.

 


" Hej Gunilla ville bara säga tack för du har hjälpt mig visa väg mot eng 6
Jag klarade senaste hörförståelse provet och fick E är så himla glad. Då jag slipper få F i kursen!! "
Tack för din hjälp

Student på en Gymnasieskola i Södra Sverige

Gunilla hjälpte oss under perioden november 20-februari 21 samt under första halvåret från skolstarten augusti 22 då vi var utan studievägledare. Hon gjorde ett otroligt bra arbete och uppvisade på hög profession i sin yrkeskunskap. Snabba återkopplingar och goda relationer med elever och personal.

Jag rekommenderar henne för er som ska anställa en studievägledare på distans.

Armi Tulldahl, Rektor TBS Stockholm